SKRWT: geliefde fotobewerker nu ook voor Android

De geliefde fotobewerkings-app SKRWT is nu ook voor Android uitgebracht. De applicatie is bij een grote groep iOS-bezitters al favoriet en nu kunnen ook wij dus de applicatie gebruiken. SKRWT wordt gezien als een fijne fotobewerker voor op de smartphone.

SKRWT voor Android

Eindelijk is het moment daar dat SKRWT ook voor Android uitgebracht is. Vanaf vandaag kan de fotobewerker gedownload worden uit de Google Play Store, waar de app eerder alleen voor op de iPhone beschikbaar was. Met SKRWT kan een foto snel rechtgetrokken worden. Daarnaast is het mogelijk om een foto meer dimensie te geven door het perspectief in de foto te corrigeren.

Andere opties in SKRWT is het draaien, spiegelen of bijsnijden van een foto. Er is ook de mogelijkheid om lensvervorming te corrigeren en een fish-eye effect toe te voegen. Daarnaast kan de technische informatie (EXIF-data) van een foto getoond worden. SKRWT is niet geschikt om collages te maken of om effecten aan je foto toe te voegen. Het is vooral erg handig om een foto op verschillende manieren uit te snijden, extra diepte te creëren en dergelijke. Je kunt het eindresultaat direct vanuit SKRWT plaatsen op Instagram.

SKRWT kan gedownload worden uit de Play Store voor 0,91 eurocent.

SKRWT
SKRWT
Ontwikkelaar:
Prijs: € 1,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel