Snapchat komt met toffe emoji stickers voor in je video’s

Snapchat komt met een nieuwe reeks stickers die je kunt gebruiken in je video’s. Op deze manier kan je extra dimensie geven aan je video’s die je deelt via Snapchat. De emoji stickers kan je bijvoorbeeld over je kat plakken of je eigen gezicht vervangen door een emoticon.

Snapchat: emoji stickers

Een nieuwe update voor de app Snapchat wordt vanaf nu (gefaseerd) uitgerold en bevat emoji stickers. Volgens Snapchat kan je hiermee een extra dimensie geven aan je video’s die je deelt via het sociale netwerk. De emoji stickers kan je aanpassen qua grootte en positie (draaien en beweging). Tevens kan je kiezen uit de meest uiteenlopende emoticons zoals het konijn, de huilende emoji of de surfer.

Het plaatsen van een emoji in een video doet denken aan de Snapchat Lenses, waarmee je effecten toe kon voegen aan je video zoals de regenboog tong. De app zal de bewegingen van je gezicht volgen en vervolgens hierop de positie van de emoji sticker automatisch aanpassen. Voor het versturen van je video kan je de emoji stickers toevoegen aan je video. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De update voor de Snapchat app met de emoji stickers wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold. Het kan dus even duren voordat de update ook voor jouw toestel beschikbaar is. Snapchat heeft bekend gemaakt dat de update voor Apple iOS binnenkort zal volgen. Twee weken geleden kwam Snapchat met een vernieuwde chat-functie met videobellen en tal van nieuwe stickers.

Je kunt de update voor Snapchat vinden in de Google Play Store. Mocht je nog niet Snapchat geïnstalleerd hebben op je smartphone, dan kan je deze downloaden via onderstaande button.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar: Snap Inc
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel