De Grote Songfestivaltest 2018 meespelen? Download de app

Komende week begint het Songfestival 2018. De Nederlandse inzending dit jaar komt van Waylon. Ben jij klaar voor het zangspektakel? Dat kun je testen tijdens de Grote Songfestivaltest 2018, samen met de NPO 3 app.

Songfestivaltest 2018

In aanloop naar de komende editie van het Eurovision Songfestival word je alvast opgewarmd voor de show. Vanavond, op zaterdag 5 mei, wordt op NPO 3 om 20:25 De Grote Songfestivaltest 2018 georganiseerd. Je kunt tijdens de test je kennis rondom het Songfestival testen en zien hoe enkele BN’ers het doen.

Het programma wordt gepresenteerd door Jan Smit en Romy Monteiro. In de studio zitten vijf BN’ers; Carlo Boszhard, Patty Brard, Sander Lantinga, Janice en Dave von Raven. Niet alleen wordt vooruitgeblikt op de komende editie, ook wordt teruggeblikt op de meest interessante momenten van de afgelopen 62 jaar.

App

Om te kijken of jij de enige echte Songfestivalkenner bent, kun je meespelen met de test. Er is geen aparte Songfestivaltest app, maar je kunt ‘gewoon’ de NPO 3 app downloaden. Deze applicatie kun je gebruiken tijdens de uitzending om mee te doen aan de test. Je kunt de app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

NPO 3
NPO 3
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel