‘Sony bereidt komst voor van nieuwe Xperia 5’

Sony heeft vandaag een aankondiging gepland staan op de IFA in Berlijn. Het lijkt erop dat hier de nieuwe Xperia 5 getoond zal worden.

Xperia 5 in aantocht?

Sony lijkt te werken aan een nieuwe smartphone. In tegenstelling tot de eerdere berichten, waarbij gesproken werd over de Xperia 1 Compact of Xperia 2, lijkt de Japanse fabrikant een andere naam te hebben gekozen. Op YouTube is de keynote deels uitgelekt; vermoedelijk gaat het om een proefrondje voor de video. Hierbij heeft iemand op Twitter een screenshot gemaakt, waarop we het nieuwe toestel te zien krijgen. De naam van de smartphone is Xperia 5.

Xperia 5 keynote

Volgens de bron is de Sony Xperia 5 vanaf volgende week beschikbaar voor pre-order, waarna de telefoon in oktober uitgebracht moet worden. Hierbij kun je kiezen uit de kleuren black, blue, white en magenta, en er is volledige Wireless DualShock 4 ondersteuning. Details weten we niet, maar die zullen we ongetwijfeld vanmiddag te horen krijgen. Wel is bekend dat het toestel een 21:9 beeldverhouding krijgt en een OLED-scherm.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel