Talon komt in twee versies; nieuwe app voor Android L

Talon for Twitter is een van de mooiste en meest geliefde Twitter-applicaties voor Android. Voor Android L zal de ontwikkelaar met een nieuwe versie van de Talon-app komen en die belooft veel moois. Talon voor Android L zal naast de huidige versie van Talon beschikbaar komen.

Volgens veel Android-gebruikers is de Twitter-app Talon de beste Twitter-client die er in de Play Store te vinden is. Onterecht is dat niet, want de applicatie ziet er gelikt uit en oogt modern. Nu komt er een speciale versie van de app voor bezitters van een device met Android L.

Begin juli bracht de ontwikkelaar al een Android L beta-versie uit van Talon for Twitter. De beta van deze versie was bedoeld voor degenen die de developer-versie van Android L draaide. De ontwikkelaar van Talon heeft echter nu besloten om voor Android L een aparte versie uit te gaan brengen.

Talon Android L

In de nieuwe versie voor Android L worden functies toegevoegd, die niet onder versies als Android 4.4 KitKat kunnen werken. Dit betekent overigens niet dat de huidige Talon for Twitter-app niet meer wordt bijgewerkt, in tegendeel. De ontwikkelaar geeft aan dat met twee aparte versies van Talon, de gebruikservaring op deze manier het beste is.

Talon voor Android L zal binnenkort in de Play Store te vinden zijn. Het prijskaartje voor de Android L versie van Talon for Twitter bedraagt volgens de ontwikkelaar $3,99.

Via onderstaande button kan de huidige versie van Talon for Twitter uit de Play Store gedownload worden.

Lees ook

Reageer op dit artikel