Teaser: ‘Nieuwe Pixel 3a en 3a XL komen op 7 mei’

Over een paar weken zal Google de nieuwe goedkopere Pixel 3-toestellen presenteren. De aankondiging zou gepland staan voor 7 mei, zo blijkt uit een nieuwe teaser die Google heeft verspreid.

Pixel 3a op 7 mei

Op 7 mei vindt Google I/O plaats, de ontwikkelaarsconferentie waar we nieuwe diensten en producten van Google te zien krijgen. De kans dat we daar ook de twee langverwachte, goedkopere Pixel 3-toestellen te zien krijgen, wordt een stuk groter. Als we afgaan op de teaser die Google heeft verspreid, kunnen we iets groots in het Pixel-universum voor terugkomen.

Google Pixel 3a 7 mei

De verwachting is dat Google het hier heeft over de Pixel 3 en Pixel 3a XL. In de afgelopen tijd hebben we veel beelden en specificaties gezien van de nieuwe devices. Op de zevende zullen we dus te horen krijgen of deze berichten inderdaad kloppen. De berichten hierover vind je onder dit bericht, bij de gerelateerde berichten.

Samengevat krijgen de smartphones een LCD-beeldscherm met plastic behuizing en ruimte voor een 3,5 millimeter aansluiting. De specificaties zullen dus niet zo uitgebreid zijn als bij de twee andere high-end Pixel-modellen. De Pixel 3a werd eerder nog Pixel 3 Lite genoemd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel