Tele2 geeft klanten één maand gratis onbeperkt internet: zo krijg je het

Telecomprovider Tele2 geeft haar klanten één maand lang de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het internet, onbeperkt. Je moet hiervoor wel een paar stappen doorlopen, maar vervolgens kun je zonder verdere verplichtingen een maand gratis internetten binnen Nederland.

Tele2 gratis onbeperkt internet

Klanten van Tele2 die nog niet de beschikking hebben over een onbeperkte bundel voor internet, zoals Tele2 Onbeperkt, kunnen bericht verwachten van de provider. Je kunt namelijk dan één maand volledig onbeperkt gebruik maken van het internet binnen Nederland. Je telefoon dient hiervoor wel te beschikken over 4G, anders geldt de actie niet.

Tele2 geeft aan dat het van haar klanten houdt; en als je van iemand houdt, geef je af en toe een cadeautje. Overigens is het ook om klanten kennis te laten maken met het nieuwe Tele2 Onbeperkt. Gedurende 30 dagen kun je dus onbeperkt internetten en daarna wordt automatisch je eigen databundel weer gebruikt. Overigens krijg je voor afloop van de gratis maand nog een sms’je ter herinnering.

Tele2 gratis maand internet

Aanmelden

Om aanspraak te maken op de gratis maand internetten dien je een SMS te sturen met de tekst ‘Unlimited’ naar het nummer 1280. Het sturen van deze sms dient gedaan te worden tot en met 29 juni 2017, daarna vervalt de mogelijkheid je hiervoor aan te melden. Klanten ontvangen in principe nog een aparte mail hierover. De bundel is vanaf activatie dertig dagen geldig, alleen in Nederland. Er zijn geen kosten aan de actie verbonden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel