Telfort Interactieve TV app vernieuwd: nieuw design en verbeteringen

Provider Telfort heeft de Interactieve TV app vernieuwd. Eerder zagen we al dat KPN de gelijknamige applicatie voorzag van meer functies en een strakker design, nu is de app van Telfort aan de beurt. In de Telfort Interactieve TV app is na de update een vernieuwd design toegevoegd. Daarnaast heeft de provider verbeteringen doorgevoerd.

Telfort Interactieve TV app

Via je smartphone of tablet live televisie kijken is voor klanten van Telfort mogelijk via de Interactieve TV app van de provider. In de Play Store is nu een update verschenen die de applicatie nog beter maakt en voorziet van meer functies en verbeteringen. Een voorbeeld is de vernieuwde tv-gids waarbij je sneller naar de avondprogrammering kunt navigeren, zien wat er nu op de zenders is te zien en een opname in te plannen.

Telfort Interactieve TV app

Startscherm

Dankzij het vernieuwde startscherm heb je sneller inzicht in wat er op tv is, welke nieuwe programma’s je via ‘Gemist’ kunt bekijken en zie je de top 10 van films (on demand). Ook zie je je meest recente opnames die je direct via de applicatie kunt terugkijken.

Telfort Interactieve TV app

Meer zenders, buitenshuis

Verschillende zenders kunnen nu ook buitenshuis bekeken worden, mits deze onderdeel uitmaken van het zenderpakket. Zo is het mogelijk om via je tablet of smartphone te kijken naar wedstrijden op Fox Sports en zijn verschillende zenders uit het Pluspakket en Kids Pakket voortaan gewoon buitenshuis te bekijken.

Telfort Interactieve TV app

Update downloaden

Voor de nieuwe Telfort Interactieve TV app is Android 4.0.3 of hoger vereist. De update is beschikbaar via de Google Play Store en te downloaden via onderstaande button.

Telfort Interactieve TV
Telfort Interactieve TV
Ontwikkelaar: Telfort
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel