Truedialer 3.0: uitgebreide dialer ontvangt update

Truedialer is een uitgebreide dialer en de onlangs uitgebrachte versie 3.0 biedt nog meer mogelijkheden. Truedialer 3.0 is een strak uitziende bel-app waarbij nu nog meer Material Design is te vinden en nog een aantal handige functies zijn toegevoegd.

Truedialer

Je kunt op Android zelf je standaard dialer kiezen, vaak is dit niet noodzakelijk maar een aangepaste dialer kan extra functionaliteiten bieden. Truedialer biedt een crowdsourced caller ID, waarmee in een grote database relevante contact informatie wordt gezocht. Op die manier weet Truedialer wie je belt nog voordat je het contact in je adresboek hebt opgeslagen.

Versie 3.0 van de Truedialer-app voorziet je smartphone van een in Material Design ontworpen dialer. Daarnaast is er een nieuwe zoekfunctie toegevoegd en kun je snel door alle contacten en gesprekken zoeken. Maar ook buiten je telefoonboek kan Truedialer contactinformatie vinden.

Mocht je liever gebruik maken van een donker-thema dan kan dat want via de instellingen kun je het dark-theme inschakelen.truedialer-dark-theme Truedialer is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande knop.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel