Twitter Highlights geïntroduceerd voor Android

Twitter Highlights is geïntroduceerd voor Android. Met Twitter Highlights krijgen gebruikers de hoogtepunten te zien die van belang kunnen zijn voor de Twitteraars.

Twitter Highlights

Twitter heeft een nieuwe functie aangekondigd voor de Android-app van het sociale netwerk. De nieuwe functie krijgt de naam Highlights mee, in Nederland zal het de naam Twitter Hoogtepunten meekrijgen.

Twitter Highlights

Twitter Highlights zal gebruikers informeren over tweets die zij mogelijk belangrijk vinden. Hiervan wordt de gebruiker op de hoogte gebracht middels een push-bericht. Je krijgt op deze manier een snelle en eenvoudige samenvatting van wat er de afgelopen tijd op Twitter is gebeurd.

De hoogtepunten worden samengesteld aan de hand van onder andere personen met wie je vaak interactiviteit hebt, welke onderwerpen trends zijn en gesprekken die populair zijn bij vrienden.

Twitter

Highlights in Twitter zal als eerst in het Engels beschikbaar zijn. Later zal dit worden uitgebreid naar andere talen. Wanneer de test in het Engels is geslaagd zal Twitter Hoogtepunten ook op andere platformen beschikbaar komen. Wel kan je bij Instellingen > (gebruikersnaam) > Mobiele meldingen de ‘hoogtepunten’ al inschakelen.

Eerder bracht Twitter al een vergelijkbare functie uit; “Terwijl je weg was“.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel