Nokia: update naar Android Oreo verschijnt zeer spoedig voor Nokia 2 en 3

HMD Global heeft opnieuw van zich laten horen over het uitbrengen van nieuwe updates voor de Nokia 2 en Nokia 3. Voor allebei de telefoons wordt de update zeer spoedig uitgerold, zo laat Juho Sarvikas weten.

Nokia 2 en 3: Oreo komt zeer spoedig

Inmiddels is HMD Global druk bezig met het testen van Android 8.0 Oreo voor de Nokia 3 en Android 8.1 Oreo voor de Nokia 2. Voor de eerstgenoemde kunnen gebruikers zich al aanmelden voor de beta-versie. Tijdens het Mobile World Congress werd eerder de belofte gedaan door Nokia dat de update voor de Nokia 2 binnen enkele weken uitgerold zou worden. Echter is dit nog niet gebeurd. Het gaat bij de Nokia 2 om de update, direct naar Android 8.1 Oreo, vermoedelijk met Android Go. De eerder uitgebrachte Nokia 1 is ook voorzien van Android Go.

Nokia 2 3 Update voortgang oreo

Juho Sarvikas, CEO van HMD Global laat weten dat beide toestellen echt niet vergeten zijn. Op Twitter laat Sarvikas weten dat dagelijks de testen plaatsvinden en gecontroleerd worden. De update zal nu zeer spoedig uitgerold worden, maar een datum wordt nog niet genoemd. Zodra hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel