Vrijmarkt app laat je op Koningsdag mobiel betalen

Er is een nieuwe interessante applicatie uitgebracht waarmee je mobiel kunt betalen op de vrijmarkt. Het gaat om de Vrijmarkt app. Deze app maakt het mogelijk om nog sneller je spullen te verkopen op Koningsdag.

Vrijmarkt app

Voor Koningsdag 2017 zijn er verschillende handige apps beschikbaar. Ook de Vrijmarkt app kan handig van pas komen als je met je spulletjes op een kleedje zit. Deze toepassing maakt het mogelijk om mobiel te betalen middels iDEAL.

Hoewel contant betalen op de rommelmarkt, vrijmark of vlooienmarkt nog altijd het meest populair zal zijn, wordt dit misschien wel de toekomst. De Vrijmarkt app kan gebruikt worden vanaf nu tot en met 7 mei, zo belooft de ontwikkelaar.

Wanneer iemand iets van je wil kopen, kan er een bedrag ingevoerd worden waarna een QR-code gegenereerd wordt. De QR-code kan gescand worden door de ander, waarna daar de betaling voltooid kan worden via de iDeal app. Eventueel kan ook een link gebruikt worden om de betaling te voldoen. Als de betaling succesvol is uitgevoerd, krijgt de verkoper hiervan een bericht. Binnen uiterlijk twee werkdagen staat het geld op de rekening. Je ziet ook hoeveel euro je in totaal al hebt verdiend.

Er geldt een toeslag voor de servicekosten van 20 eurocent per transactie, maar hier merkt de koper niks van. Het bedrag wordt aan het eind ingehouden bij de uitbetaling. Daarbij dient het bedrag minimaal 50 eurocent en maximaal 250 euro te bedragen. Je kunt de Vrijmarkt app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Een ander alternatief kan ABN Amro Tikkie zijn.

Vrijmarkt App
Vrijmarkt App
Ontwikkelaar: MediaMedics
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel