Wachtwoord-manager LastPass geeft gratis jaarabonnement weg

Wachtwoord-manager LastPass is een app die op welk besturingssysteem ook, wachtwoorden voor je onthoudt. Niet alleen kreeg de applicatie van LastPass een flinke update voor Android, ook geeft LastPass aan iedereen een jaar gratis LastPass Premium.

LastPass is een veelgebruikte password-manager. De Android-applicatie van de dienst heeft een flinke update gekregen. In de nieuwe versie van de app is het vanaf nu mogelijk om de auto-fill functie te gebruiken. De auto-fill functionaliteit zorgt ervoor dat je niet meer zelf je wachtwoord ergens hoeft in te vullen. Dit werkt voor zowel apps als in de browser.

lastpass

LastPass ondersteunt vanaf nu ook de vingerafdrukscanner op de Samsung Galaxy S5. In de nieuwe versie van LastPass kunnen verder wachtwoorden via een veilige manier gedeeld worden met anderen. Normaliter kan je de betaalde versie van LastPass 14 dagen gratis uitproberen, maar nu kan je de dienst 1 jaar lang gratis uitproberen.

LastPass Premium is overigens ook nodig voor het gebruik van de Android-app. De gratis versie van de applicatie biedt namelijk geen ondersteuning voor de Android-app. LastPass Premium kost normaal 1 dollar per maand, dus 12 dollar per jaar. Om LastPass Premium èèn jaar gratis te krijgen; volg dan deze stappen.

Update: LastPremium 1 jaar gratis is enkel voor nieuwe registraties. Huidige klanten kunnen geen gebruik maken van deze aanbieding (bedankt voor de tip, Vincent!)

LastPass Password Manager
LastPass Password Manager

Lees ook

Reageer op dit artikel