WeatherPro 5.0.5 verbetert widgets en komt met verbeteringen

De laatst verschenen update voor weer-app WeatherPro viel overduidelijk niet in de smaak bij het merendeel van de gebruikers. De ontwikkelaars hopen dat nu recht te zetten met de update naar WeatherPro 5.0.5.

WeatherPro 5.0.5

In de Google Play Store staat een update klaar voor WeatherPro. In mei verscheen een enorme update voor de accurate weer-app, maar deze update werd niet door iedere gebruiker gewaardeerd. Vooral de gebruikers die een Premium-abonnement hebben, waren zacht gezegd ‘not amused’ omdat verschillende functies misten.

Met WeatherPro 5.0.5 hoopt de ontwikkelaar de gebruikers weer wat blijer te maken. Deze update pakt enkele punten aan waarover de gebruikers hun feedback hebben ingestuurd. Deze gaat onder andere over de widgets. De 4×3 widget is verbeterd; een 4×2 widget is nieuw toegevoegd. Daarbij krijg je in de widget waarschuwingen te zien, zijn er aanpasbare locaties, transparantie en een light en dark mode.

WeatherPro 5.0.5 widget

Een andere verbetering zien we terug bij de favorieten. Vanaf nu kunnen kleinere plaatsen worden gevonden, en kan er ook gezocht worden op postcodes. Tevens wordt de windrichting voortaan getoond in de grafiek en zijn er meerdere bugs verholpen, zo luidt de changelog.

Verder laat WeatherPro weten dat er gewerkt wordt aan verschillende nieuwe functies. Er volgen binnenkort meer widgets en de smartwatch en Netatmo integratie wordt later toegevoegd. De nieuwste update wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store.

WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
Ontwikkelaar: MeteoGroup
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel