Weet Ik Veel app: meespelen vanaf de bank met seizoen 2020

Er gaat een nieuw seizoen ‘Weet Ik Veel’ van start dit weekend. Tijdens de editie van 2020 kun je wederom de app gebruiken en meespelen met de quiz op RTL 4.

Weet Ik Veel app

Het achtste seizoen van Weet Ik Veel staat op punt van beginnen. De kennisquiz wordt dit jaar echter niet meer gepresenteerd door Linda de Mol, maar door Beau van Erven Dorens. Linda presenteert nu op SBS6 het programma ‘Deze quiz is voor jou‘, met bijbehorende app.

Tijdens Weet Ik Veel krijgen de drie BN’ers en het publiek in de studio vijftig vragen afgevuurd. Deze gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen. Denk aan muziek, actualiteit, topografie, geschiedenis, sport en wetenschap.

Weet Ik Veel
Weet ik veel-app – Google Play Store

Gedurende het televisieprogramma kun je zelf meespelen met de Weet Ik Veel app. Een goed beantwoorde vraag is steeds twee punten waard. Er zijn vijftig vragen en kun je dus honderd punten verdienen. Wanneer je bijvoorbeeld 73 punten gescoord hebt, komt dit neer op een rapportcijfer van een 7,3. Speel je thuis op de bank mee, dan maak je ook kans op prijzen.

De Android-applicatie voor het meespelen met Weet ik veel, kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Weet Ik Veel
Weet Ik Veel
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel