WhatsApp 2.12.401 voegt permissies toe voor Android Marshmallow

WhatsApp heeft een nieuwe versie uitgebracht voor Android. WhatsApp 2.12.401 is een handige update voor bezitters van een smartphone met Android 6.0 Marshmallow en hoger. Vanaf nu vraagt WhatsApp toegang tot bepaalde onderdelen.

WhatsApp permissies

WhatsApp 2.12.401 is uitgebracht voor Android. De nieuwste versie van de chat-app maakt het voor gebruikers van Android 6.0 Marshmallow mogelijk om meer te zeggen te krijgen over hoe de functies door WhatsApp gebruikt worden. Telegram, een alternatief voor WhatsApp, biedt al langere tijd deze functie.

WhatsApp permissies Marshmallow

Wanneer je voor de eerste keer een foto wilt versturen, een foto wil maken of de contactenlijst opent zal WhatsApp vragen om toegang tot deze onderdelen. Vanaf Android 6.0 Marshmallow kan de gebruiker zelf aangeven waartoe de app toegang mag hebben. DroidApp-schrijver Paul kreeg de meldingen pas te zien als WhatsApp opnieuw geïnstalleerd werd.

WhatsApp 2.12.401 zal vanaf nu verspreid worden via de Google Play Store, zo is de verwachting. Mocht je niet willen wachten, dan kan je hier de WhatsApp 2.12.401 APK downloaden.

Bekijk ook:

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel