WhatsApp 2.17.149 laat je nog makkelijker tekst opmaken (+ APK)

WhatsApp heeft een update uitgebracht voor de Android-app. Beta-versie WhatsApp 2.17.149 maakt het voor de gebruiker veel gemakkelijker op gebruik te maken van de tekstopmaak functies. Zo kun je sneller tekst dikgedrukt, cursief of doorgestreept sturen naar iemand anders.

WhatsApp 2.17.149 tekstopmaak

WhatsApp rolt een nieuwe beta-versie uit die je sneller gebruik laat maken van tekstopmaak. Het opmaken van tekst in WhatsApp is sinds maart vorig jaar mogelijk. Echter werkt dit met best wel een omweg. Zo moet je bepaalde tekens voor en achter de tekst zetten om zo een bericht dikgedrukt, schuingedrukt of doorstreept te krijgen. Daarnaast is ook het nieuwe lettertype ‘Monospace‘ aanwezig in WhatsApp.

WhatsApp 2.17.149 tekstopmaak

De update naar WhatsApp 2.17.149 betreft een beta-versie die voor iedereen te downloaden is. In deze versie is het gebruik van tekstopmaak duidelijk eenvoudiger geworden. Je hoeft niet meer zelf symbolen voor je tekst te zetten maar alleen de gewenste letters, woorden of zinnen te selecteren. Je ziet dan knippen en kopiëren staan, samen met de drie puntjes. Hier kies je voor de drie puntjes en vervolgens krijg je de opties voor bijvoorbeeld ‘Bold’, ‘Italic’, ‘Strikethrough’ en ‘Monospace’.

Je kunt de beta-versie hier downloaden als APK. Overigens is de nieuwe feature ook beschikbaar in WhatsApp 2.17.148 die vannacht is uitgebracht. We verwachten dat in een later stadium de functie ook via de Play Store uitgerold zal worden voor de stabiele versie.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel