WhatsApp 2.18.102 brengt optie ‘vergrendelen’ audio opnameknop

De audiorecorder in WhatsApp is een handige toevoeging, als je snel een audioboodschap wilt versturen naar de ander. In WhatsApp 2.18.102 worden verbeteringen hiervoor toegevoegd, waarbij gebruikers de opnameknop kunnen vergrendelen. Handig!

Vergrendeling van opnameknop

Rechts van de tekstbalk in WhatsApp vind je het microfoontje. Hiermee kun je direct beginnen met het opnemen van het geluid en zo een fragment versturen naar de ander. Echter dien je deze knop gedurende de opname ingedrukt te houden. In een nieuwe beta-versie, WhatsApp 2.18.102, wordt een optie toegevoegd waarmee je de opnameknop kunt vergrendelen. Zo hoef je niet de hele tijd de knop ingedrukt te houden.

WhatsApp 2.18.102

Hiervoor kun je de knop naar boven vegen, richting het slotje. Vervolgens kun je op annuleren klikken om de opname alsnog te annuleren. De optie wordt zoals gezegd uitgerold middels een beta-update. Deze krijg je door je aan te melden voor het WhatsApp beta-programma. Het is ook mogelijk om de APK te downloaden. In een later stadium zullen we de optie ook in de stabiele versie terug gaan zien.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel