WhatsApp abonnementen worden geschrapt; voortaan altijd gratis

WhatsApp heeft aangekondigd te stoppen met betaalde abonnementen van WhatsApp. Het gebruik van WhatsApp zal voortaan voor iedereen gratis worden en blijven. In eerste instantie was WhatsApp enkel het eerste jaar gratis, maar WhatsApp verlengde kosteloos bij de meeste gebruikers het abonnement met een jaar.

WhatsApp abonnementen

Oprichter Jan Koum heeft vandaag bekend gemaakt dat WhatsApp de betaalde abonnementen gaat schrappen. Tot op heden was het gebruik van WhatsApp alleen de eerste twaalf maanden gratis. Daarna zou er eigenlijk €0,89 per jaar betaalt moeten worden. Echter gaven we eerder al aan dat abonnementen via WhatsApp al vaak gratis verlengd werden.

whatsapp abonnementen

Gratis

Binnen enkele weken zullen de betaalde abonnementen geschrapt worden door WhatsApp. Nu wil WhatsApp haar geld verdienen met diensten die de chat-app aanbiedt aan bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een restaurant, die klanten via WhatsApp een tafel laten reserveren.

UPDATE 19 januari 21:00 uur: WhatsApp is begonnen met het gratis verlengen van abonnementen. Lees hier alles: WhatsApp abonnement nu definitief gratis verlengd

Ook interessant:

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel