WhatsApp heeft last van wereldwijde storing (30 november 2017)

Er is sinds donderdagavond 30 november 2017 een storing bij berichtendienst WhatsApp. De storing lijkt niet alleen in Nederland te zijn maar wereldwijd gaande te zijn. In dit bericht vind je de updates rondom de WhatsApp storing.

WhatsApp storing: 30 november 2017

Sinds deze avond rond een uur of kwart voor acht is er een storing gaande bij WhatsApp. Door de storing is het niet mogelijk berichten te versturen of om berichten te ontvangen. Bij een WhatsApp bericht die verzonden zou moeten worden worden geen vinkjes getoond, maar blijft het klokje staan.

WhatsApp storing 30 november 2017

Zodra er ontwikkelingen zijn rondom de WhatsApp storing dan updaten we dit bericht direct. Eerder deze maand was er ook al een grote storing, deze was op 3 november.

Updates:

20:07 uur: De storing is nog altijd gaande. We houden je via dit bericht op de hoogte.

20:15 uur: Nog altijd geen vorderingen rondom de WhatsApp storing van vanavond. Mede het opnieuw koppelen van je smartphone met WhatsApp Web is niet mogelijk door de storing.

20:17 uur: Lezers van DroidApp, waaronder Jesse, laten aan DroidApp weten dat de chat-app weer lijkt te werken. Berichten worden weer afgeleverd. De problemen lijken zich dus langzaamaan op te lossen.

20:19 uur: Op de redactie van DroidApp verschijnen bij een verzonden bericht nu ook twee vinkjes. De storing lijkt dus na dik een half uur te zijn verholpen. Het kan zijn dat je nog problemen ondervindt met WhatsApp. Wacht dan geduldig af, lees DroidApp even door en check het over een paar minuten nog een keer.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel