WhatsApp heeft last van grote storing (31-12-2015) [update 8]

De populaire chat-app WhatsApp heeft last van een storing. De storing begon omstreeks 17:20 uur op donderdag 31 december 2015. WhatsApp wordt enorm vaak met de jaarwisseling gebruikt om nieuwjaarswensen over te sturen. DroidApp houd je via dit bericht op de hoogte. Het is namelijk niet beperkt gebleven tot één storing.

WhatsApp storing

WhatsApp heeft sinds donderdag 31 december 2015 rond 17:20 uur last van een storing. Berichten kunnen niet verzonden en niet ontvangen worden. Bij het verzenden van een bericht blijft er een klokje staan, wat aangeeft dat het bericht niet naar de server verstuurd kan worden. WhatsApp wordt veel gebruikt voor het versturen van nieuwjaarswensen.

WhatsApp storing

Op dit moment is het niet bekend wat de oorzaak is van de storing, en wanneer de storing verholpen is. Wanneer er meer bekend is over de WhatsApp storing, lees je dit uiteraard op DroidApp. Houd dit bericht in de gaten en volg ons op Twitter en Facebook en via de DroidApp App (zie link hieronder).

Update 17:53 uur: de storing bij WhatsApp lijkt te zijn verholpen. Berichten worden weer afgeleverd en verzonden. Het kan zijn dat de storing nog niet bij iedereen is verholpen, of dat het langer duurt voordat berichten verzonden worden. Een herstart van je telefoon kan dan mogelijk helpen, maar geeft geen garantie.

Update 18:56 uur: Het lijkt erop dat WhatsApp opnieuw eruit ligt. De kans dat het met de nieuwjaarswensen te maken heeft, in de rest van de wereld schatten we erg groot. Houd dit bericht in de gaten voor updates rondom de WhatsApp storing.

Update 19:13 uur: De WhatsApp storing is nog steeds gaande. DroidApp zal je via bovengenoemde manieren op de hoogte houden van de storing.

Update 19:19 uur: Hier op de redactie krijgen we de berichten weer binnen. De tweede storing van WhatsApp duurde inmiddels een half uur. Mochten er nog nieuwe storingen plaatsvinden bij WhatsApp, dan zal dit bericht geüpdatet worden.

Update 20:14 uur: WhatsApp heeft momenteel last van een derde storing. DroidApp zal je weer net als vanavond op de hoogte houden via dit bericht. Volg ons op social media voor updates.

Update 20:41 uur: WhatsApp heeft nog steeds last van de storing. DroidApp houdt het natuurlijk nog steeds voor je in de gaten. Volg DroidApp via Twitter, Facebook. DroidApp kan je ook volgen via Telegram.

Update 21:11 uur: De storing bij WhatsApp is nog steeds gaande. DroidApp blijft het voor je in de gaten houden. Hou dit bericht in de gaten.

Update 21:32 uur: Op de redactie van DroidApp krijgen we inmiddels de berichten weer binnen. Ook kunnen we berichten weer verzenden. Het lijkt erop dat de storing verholpen is. De vraag is alleen; voor hoelang? Mocht er een nieuwe storing optreden, dan weet je ons te vinden. Via social media, en via dit bericht. We wensen je een fijne oudejaarsavond (DroidApp wenst je een fijne jaarwisseling (+ tips voor oud & nieuw))

Lees ook:

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel