Wiko Harry in de aanbieding bij Aldi: wij zeggen ‘niet doen’

Supermarktketen Aldi heeft met regelmaat smartphones in de aanbieding. Ook voor de komende week heeft de Aldi een smartphone in de folder staan. Deze week kun je de Wiko Harry voor 89,99 euro aanschaffen. Is dat een goede deal, of juist niet?

Wiko Harry in de aanbieding

Aldi heeft komende week een aanbieding met de Wiko Harry. De smartphone is voorzien van een 5,0 inch beeldscherm met een HD-resolutie. Daarbij heeft de smartphone 4G-ondersteuning en kun je twee keer een micro-sim in het toestel stoppen. Er is een 1.3 GHz quad-core processor aanwezig met een nette 3GB aan RAM-geheugen en 16GB opslagruimte. Die opslagruimte kan uitgebreid worden met een geheugenkaart, ook als je gebruik maakt van dual-sim.

Wiko Harry

Daarbij heeft de Wiko Harry een accu met een capaciteit van 2500 mAh, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel front-camera. Belangrijk om te weten is dat het toestel nog altijd draait op Android 7.0 Nougat. Of je updates kunt verwachten is nog maar de vraag, want Wiko lijkt daar geen consistente lijn in te voeren. Dit is absoluut iets om rekening mee te houden. Wel belooft Wiko zelf dat het streeft naar kwartaaluitgaven van beveiligingsupdates en dit minstens twee jaar (vanaf de introductie van het toestel) aan te houden.

Is de Wiko Harry voor 89,99 euro een goede deal? Niet bepaald, ook omdat het toestel niet meer gemaakt wordt en verouderd is. Vind je een veilig toestel belangrijk, dan is het antwoord nee. Dan kun je beter kijken naar een Galaxy J4+, goedkopere Honor 7A, Nokia 3.1, Honor 7S of Moto G6 Play, of eventueel -als je bij Wiko wilt blijven- de opvolger; de Wiko Harry 2. Alle details van de smartphone vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

De aanbieding bij de Aldi start op donderdag 25 oktober 2018.

Leestip: de beste smartphone tot 200 euro

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel