Xiaomi Mi 11 en 11 Ultra ontvangen Android 12 met MIUI 13

Een nieuwe update wordt uitgerold naar de high-end smartphones van Xiaomi, die van vorig jaar. De Xiaomi Mi 11 en de 11 Ultra worden allebei voorzien van de update naar Android 12, samen met de MIUI 13 skin.

Android 12 voor Xiaomi Mi 11

Xiaomi is begonnen met het updaten van de toestellen uit de Xiaomi Mi 11-serie. Peter heeft op zijn Xiaomi Mi 11 de update naar Android 12 ontvangen, een update die een hoop verbeteringen meebrengt. Bovenop de update naar de nieuwste Android-versie heeft Xiaomi ook de nieuwe MIUI 13 skin meegeleverd. Hiermee worden grote achtergronden met interactieve effecten toegevoegd. Met de update naar Android 12 worden ook nog andere verbeteringen doorgevoerd, zoals verbeterde privacy-instellingen. Tot slot zien we de beveiligingsupdate van mei 2022 voor de Xiaomi Mi 11 en Mi 11 Ultra.

In de changelog staan nog een aantal verbeteringen die met de update doorgevoerd worden. Hierbij gaat het onder andere om verschillende optimalisaties en apps die rechtstreeks vanuit de zijbalk als zwevend venster geopend kunnen worden. De update wordt vanaf nu uitgerold. Als je deze kunt downloaden, krijg je hier een notificatie van op je smartphone.

Xiaomi MI 11 Android 12

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 666,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel