Xiaomi rolt Android 12 met MIUI 13 uit voor Redmi Note 10 Pro (update: ook voor Mi 11 Lite)

Een nieuwe update staat klaar voor de Xiaomi Redmi Note 10 Pro. De fabrikant zet Android 12 klaar, samen met de upgrade naar MIUI 13. Deze brengt een hoop nieuwe functies en mogelijkheden met zich mee.

MIUI 13 met Android 12 voor Redmi Note 10 Pro

Marco laat aan DroidApp weten dat zijn Xiaomi Redmi Note 10 Pro een nieuwe update heeft binnengehaald. Het is de nieuwste update die er voor de telefoon beschikbaar is; bestaande uit Android 12 met het recent gelanceerde MIUI 13. Een flinke update met een omvang van 3,1GB brengen de nieuwe functies en mogelijkheden naar het mid-end toestel van de Chinese fabrikant.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro MIUI 13 ANdroid 12

Er zijn tal van nieuwe features. Eén daarvan is de ‘Kristalisatie’ super achtergronden die je kunt instellen als wallpaper. Verder zijn er verbeteringen voor de widgets en heb je toegang tot een vernieuwd controlecenter met bijvoorbeeld je notificaties. Vanaf nu kun je ook apps rechtstreeks vanuit de zijbalk openen als zwevend venster. Qua security wordt beveiligingsupdate december meegeleverd. Met de update pakt Xiaomi ook een reeks bugs aan die met de update voor de Redmi Note 10 Pro zijn opgelost.

Update: hoewel de changelog meldt dat het de beveiligingsupdate van december is, staat bij de instellingen dat het de update van januari is. Dezelfde update is vanmiddag ook verschenen voor de Xiaomi Mi 11 Lite (4G).

Op je toestel verschijnt een notificatie als je de update kunt binnenhalen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 219,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel