Xiaomi Mi 11i krijgt Android 12; februari-update voor Galaxy Note 9 en Nokia G50

Xiaomi, Nokia en Samsung rollen een nieuwe update uit voor elk een eigen toestel. Android 12 staat klaar voor de Mi 11i, voor de Nokia G50 en Galaxy Note 9 wordt een nieuwe security-patch geleverd.

Updates voor Xiaomi, Nokia Samsung

Xiaomi rolt voor de Xiaomi Mi 11i een nieuwe update uit, zo laat DroidApp-lezer Ryzkov weten. De smartphonefabrikant rolt Android 12 uit voor de telefoon, samen met een nieuwe versie van de eigen skin; MIUI 13.0.5. De changelog meldt de nodige nieuwe functies en verbeteringen, waarbij ook beveiligingsupdate februari 2022 wordt meegeleverd. In totaal heeft de update een grootte van 3,3GB.

Xiaomi Mi 11i Android 12

Nokia G50 en Note 9

Jan laat ons weten dat de Nokia G50 een nieuwe update krijgt. De smartphone wordt bijgewerkt met de februari-patch, welke een grootte heeft van circa 57MB. De Samsung Galaxy Note 9 wordt door Samsung bijgewerkt in ons land met een nieuwe update. De smartphone van de fabrikant wordt bijgewerkt met beveiligingsupdate februari 2022. Deze security-patch brengt niet alleen de patches van Google, maar ook vanuit Samsung zijn de nodige patches doorgevoerd.

Als je de update kunt downloaden, krijg je hier een melding van op je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 699,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 244,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel