Ziggo Mobiel-klanten worden automatisch overgezet naar Vodafone; interessante voorstellen

Ziggo Mobiel is na de samenvoeging met Vodafone gestopt met het aanbieden van mobiele abonnementen. Nu krijgen klanten van Ziggo Mobiel voorstellen van Vodafone en zullen zij vanaf september overgezet worden.

Ziggo Mobiel naar Vodafone

Vanaf september zal Ziggo Mobiel haar klanten omzetten naar Vodafone. Klanten die Ziggo Mobiel hebben krijgen vanaf nu bericht van Vodafone met daarin de mededeling dat zij vanaf die maand omgezet worden. Het verschilt overigens per klant wanneer zij precies omgezet worden. Zo zijn er ook klanten waarin de omzetting in oktober plaats zal vinden.

Klanten krijgen een persoonlijk voorstel van de provider. Overigens zijn klanten van Ziggo Mobiel vrij om gebruik te maken van het maandelijks opzegbare contract en niet mee over te gaan naar Vodafone. Ziggo Mobiel stopte in april met de verkoop van eigen mobiele abonnementen.

Ziggo Mobiel Vodafone

De voorstellen die Vodafone doet om over te stappen zijn doorgaans vaak wel interessant. Zo is er een klant met een Ziggo Mobiel Ruim 4G abonnement met 1,5GB, 500 minuten en onbeperkt sms. Voor dezelfde 15 euro kan die klant naar Vodafone gaan en krijgt dan 6GB data en onbeperkt bellen. Overigens geeft Vodafone de garantie dat ook deze vorm dan maandelijks opzegbaar blijft.

Ben je klant van Ziggo Mobiel en nog geen bericht gehad van Vodafone, dan kun je de e-mail binnenkort in je mailbox verwachten. Het is niet mogelijk om je Ziggo Mobiel abonnement te behouden. Het wordt namelijk automatisch omgezet.

Lees ook

Reageer op dit artikel