3 hooikoorts-apps tegen pollen

De eerste Essen en Berken komen in bloei, slecht nieuws voor mensen die allergisch zijn voor pollen. Voor degenen die last hebben van hooikoorts hebben we drie handige hooikoorts-apps op een rij gezet. Deze applicaties geven je informatie over pollen.

Hooikoorts apps

Met de warme dagen in het vooruitzicht breekt er weer een minder fijne tijd aan voor hooikoorts-patiënten. DroidApp heeft voor jou drie applicaties op een rij gezet waarmee je meer informatie kunt vinden over pollen, die de ellende veroorzaken.

Pollen App

De Pollen App doet precies wat ‘ie moet doen. In de Pollen App vind je de verwachtingen voor zowel dezelfde dag als voor de komende dagen. Daarnaast vind je verdere informatie over de soorten pollen die er zijn. Je kan zelf ook een melding toevoegen als je last hebt van hooikoorts, waarmee je andere gebruikers kan attenderen op de pollen.

Pollen app

Pollen App
Pollen App
Ontwikkelaar: SiteDelight B.V.
Prijs: Gratis

Pollennieuws

Met de app Pollennieuws kan je dagelijks de actuele informatie rondom pollen en hooikoorts lezen. Je kan tevens een eigen hooikoortslogboek bijhouden. Je vindt er een kaart met de verwachting van de hooikoorts, maar je kan daarbij ook je eigen ‘hooikoortsbeleving’ delen en vergelijken met anderen.

pollennieuws

Pollennieuws
Pollennieuws
Ontwikkelaar: World of Warmth
Prijs: Gratis

Hooikoortsweerbericht

De Hooikoortsweerbericht app van A. Vogel geeft je elke dag de laatste informatie rondom de pollen die door de lucht vliegen. Daarbij kan je de verwachtingen voor de komende vijf dagen raadplegen en dit per locatie instellen. Je kan voor verschillende soorten pollen de verwachtingen bekijken.

hooikoortsweerbericht

Hooikoorts & pollen App
Hooikoorts & pollen App
Ontwikkelaar: A.Vogel Nederland
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel