9 apps voor je vakantie in Spanje

De zomervakantie gaat beginnen, of is misschien al wel begonnen voor jou. DroidApp.nl heeft speciaal voor de zomervakantie voor vrijwel elk populair vakantieland een lijst samengesteld met handige applicaties. We trappen als eerste af met de 9 onmisbare applicaties voor je zomervakantie in Spanje.

Vakantie apps Spanje

InfoVías

InfoVías

InfoVías is een applicatie waarmee je in Spanje de actuele verkeersinformatie kan raadplegen. Hoewel InfoVías niet de mooist vormgegeven applicatie is, geeft het wel de actuele stand van zaken op het gebied van files, wegwerkzaamheden en ongevallen op de Spaanse (snel-)wegen.

InfoVías
InfoVías
Ontwikkelaar: davdela
Prijs: Gratis

Gasolineras Baratas

Gasolineras Baratas

Als je met de auto op vakantie gaat naar Spanje wil je natuurlijk niet duurder tanken, dan nodig is. Met de applicatie Gasolineras Baratas kan je in je nabije omgeving vinden waar het goedkoopste kan tanken.

Gasolineras Baratas
Gasolineras Baratas
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Dirección General de Tráfico

Dirección General de Tráfico

Ook voor het inzien van de actuele files en radarcontroles is de app Dirección General de Tráfico. Naast de verkeersinformatie kunnen ook webcams van de snelwegen bekeken worden, zodat je kan zien hoe druk het ergens is.

Spain Offline Map & Guide

Spain Offline Map & Guide

Spain Offline Map & Guide is een applicatie die je voor een groot deel offline kunt gebruiken. Hoewel in Spanje gewoon met de Euro betaalt wordt, is voor de niet Euro-landen de valuta-converter een handige functie in de app. In Spain Offline Map & Guide kan de kaart van Spanje offline opgeslagen worden op het toestel. Met GPS kan de huidige locatie, offline, worden bepaald en weergegeven worden op de kaart.

Tevens kan voor de komende 14 dagen de weersvoorspelling opgeslagen worden. In Spain Offline Map & Guide is verder een speciaal woordenboek te vinden die gericht is op toeristen. Ook biedt Spain Offline Map & Guide alle mogelijkheden op het gebied van informatie over vliegvelden, vluchten en vertrek- en aankomsttijden van de luchthavens wereldwijd.

hikersbay Spain travel guide offline map

Spain travel guide offline map

Vergelijkbaar met Spain Offline Map & Guide. Echter heeft de toepassing Spain travel guide offline map de mogelijkheid om meer achtergrondinformatie weer te geven over regio’s en gebieden in Spanje. Ook kunnen in de app Spain travel guide offline map foto’s bekeken worden en ervaringen van andere mensen gevonden worden.

agenda taurina

Agenda Taurina

Spanje staat bekend om het stierenvechten. Hoewel het stierenvechten een grote groep tegenstanders kent, is er voor de liefhebbers de applicatie Agenda Taurina. Met deze applicatie kan je precies zien waar en wanneer een stierengevecht plaatsvindt.

Agenda Taurina
Agenda Taurina
Ontwikkelaar: OLR Software
Prijs: Gratis

triposo spain travel guide

Spain Travel Guide

Met de Spain Travel Guide van Triposo heb je de uitgebreide reisgids voor Spanje binnen handbereik. Bezienswaardigheden, restaurants, activiteiten, steden en alle andere boeiende informatie inclusief taalgidsen; het zijn enkele onderdelen uit de app Spain Travel Guide. Doordat de applicatie ook offline is te gebruiken, is de applicatie wel 241 MB groot.

Spain Travel Guide
Spain Travel Guide
Ontwikkelaar: Triposo
Prijs: Gratis+

Spaans leren app

Spaans leren

De app Spaans Leren is een applicatie met meer dan 6000 woorden. Deze zijn allemaal onderverdeeld in verschillende onderdelen en categorieën. Je begint op een relatief makkelijk niveau, waarna de moeilijkheidsgraad verder omhoog gaat. Daarnaast is de Spaans Leren app ook offline te gebruiken.

Spaans leren - 15.000 woorden
Spaans leren - 15.000 woorden
Ontwikkelaar: FunEasyLearn
Prijs: Gratis+

Hulp op Zak app

Hulp op Zak

Met de Hulp op Zak app heb je alle informatie binnen handbereik voor je vakantie naar Spanje. Deze applicatie laat je zien welke ziekten vaak voorkomen per land. Daarnaast krijg je tips en medische informatie over bepaalde ziekten en aandoeningen. Een handige app die ook nog eens offline te gebruiken is.

Hulp op Zak
Hulp op Zak
Prijs: Gratis

Dit overzicht is voor het laatst bijgewerkt op 15 mei 2016.

Lees ook

Reageer op dit artikel