Duidelijke foto onthult achterkant nieuwe LG Nexus 5 (2015)

We zullen nog een paar weken moeten wachten, maar eind september zal de nieuwe LG Nexus 5 (2015) aangekondigd gaan worden. Vandaag is er een nieuwe foto opgedoken van de LG Nexus 5 (2015), en dat is dit keer geen render.

LG Nexus 5 (2015)

Al langere tijd gaan er geruchten over de nieuwe LG Nexus 5 (2015). Naast een nieuw Nexus-toestel van LG, kunnen we naar verwachting ook een Huawei Nexus verwachten. De laatste berichten spreken over 29 september als datum voor de Nexus-aankondiging. Vandaag is er een nieuwe foto opgedoken van de LG Nexus 5 (2015). Het gaat hierbij niet om een render of mock-up, maar een daadwerkelijke foto.

LG Nexus 5 (2015)

De bron, AndroidPit, meldt dat de achtergrond van de foto wel is gephotoshopt, om zo de bron te beschermen. De bron staat volgens de website bekend als betrouwbaar. De foto geeft duidelijk aan wat we van de nieuwe Nexus kunnen verwachten. De iets uitstekende camera bevindt zich net als de dubbele LED-flitser en laser-autofocus module aan de achterzijde. Volgens de bron zou de camera van de nieuwe Nexus 5 niet zo goed presteren als de camera van de LG G4. Op de foto is ook duidelijk te zien dat er een cirkelvormige vingerafdrukscanner aanwezig is.

Mogelijk krijgt het toestel de naam ‘Nexus 5X’, maar dit is nog niet zeker. Naar verluidt zal de nieuwe LG Nexus beschikken over een 5,2 inch Full-HD display, een Snapdragon 808 hexa-core processor, 3GB RAM-geheugen en een 2700 mAh accu. Daarnaast zal het toestel beschikken over een USB-C poort.

bron AndroidPit

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel