‘Galaxy S6 Plus: grotere versie van S6 Edge komt in september’

In september zal naar verwachting Samsung een nieuwe Galaxy S6 aan gaan kondigen. Dit keer zal het gaan om de Samsung Galaxy S6 Plus, wat een grotere versie zal gaan worden van de Samsung Galaxy S6 Edge die we momenteel al kunnen vinden in de winkels.

Samsung Galaxy S6 Plus

Samsung zal volgens de laatste berichten in september, tijdens de IFA in Berlijn de Samsung Galaxy S6 Plus aan gaan kondigen. Dit toestel zal de grotere versie worden van de Samsung Galaxy S6 Edge. Het toestel zal aan beide kanten een doorlopend scherm hebben, net als bij de huidige Samsung Galaxy S6 Edge het geval is.

Samsung Galaxy S6 Edge

De berichten spreken over een schermgrootte van 5,4- of 5,5 inch met Super AMOLED-technologie. De processor die we in de Samsung Galaxy S6 Plus zullen tegenkomen zal naar verwachting de Snapdragon 808 hexa-core processor zijn. Deze werd eerder al toegepast in de LG G4. Aan de achterkant zal een 16 megapixel camera geplaatst zijn en aan de voorzijde een 5 megapixel front-camera. Naar verwachting zal het toestel uitgerust zijn met 32GB intern geheugen, waarvan op dit moment nog niet bekend is of dit uitgebreid kan worden.

Afgelopen week dook ook al de kleinere versie van de Samsung Galaxy S6 op onder de naam Samsung Galaxy S6 Mini. Wanneer er meer bekend is over uitbreiding van de Samsung Galaxy S6-familie, lees je dat uiteraard terug op DroidApp.

via GSMArena

Lees ook

Reageer op dit artikel