HTC One M7 krijgt nog deze maand HTC Sense 6.0

De voorloper van de HTC One M8, de HTC One M7, krijgt nog deze maand HTC Sense 6.0. HTC heeft bevestigd dat eind mei de nieuwe Sense-interface naar de HTC One M7 zal komen.

HTC heeft in Duitsland bevestigd dat de HTC One M7 nog deze maand een update naar HTC Sense 6.0 zal krijgen. De geruchten gaan al langere tijd rond, over een eventuele update van de Sense-laag van HTC voor de voorloper van de HTC One M8. Tot op heden was de op Google Android 4.2.2 draaiende HTC One M7 nog voorzien van HTC Sense 5.5.

HTC One M7

HTC meldt dat de update voor de HTC One M7 niet alleen geldt voor de Duitse modellen, maar voor de zogenoemde EMEA regio. Onder de EMEA-regio valt Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Ook de Nederlandse bezitters van de HTC One M7 zullen dus vanaf eind mei de update naar HTC Sense 6.0 kunnen ontvangen.

Het Taiwanese HTC kon nog geen definitieve datum geven voor de startdatum van de uitrol voor HTC Sense 6.0. Eind april lekte de roadmap van HTC al uit met daarin de updates voor zowel de HTC One M7 als de HTC One M8. Als de verdere informatie uit dat document klopt, kunnen de bezitters van de HTC One M7 van de zomer ook nog een update naar Android 4.4.3 KitKat verwachten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel