‘HTC One M8 krijgt volgende week update naar Android 4.4.3’

HTC zal volgende week de update uitbrengen naar Android 4.4.3 KitKat. HTC heeft hiervan indirect de bevestiging van gegeven. De update naar Google Android 4.4.3 KitKat komt beschikbaar voor de HTC One M8 en zal hierna Android L als update krijgen.

De HTC One M8, het vlaggenschip van HTC voor 2014, zal volgende week de update krijgen naar Android 4.4.3 KitKat. Op Twitter heeft een medewerker van HTC dit bevestigd voor de internationale en unlocked versie van de HTC One M8.

header htc blinkfeed

Eerder wisten bronnen te melden dat Android 4.4.3 overgeslagen zou worden voor de HTC One M8, en er in juli/augustus een update naar Android 4.4.4 zou worden uitgebracht. Dit blijkt onjuist.

De HTC One M8 zal dus naar verwachting eind volgende week de update naar Android 4.4.3 KitKat krijgen. De update hiervoor zal via het toestel op te halen zijn, waardoor er geen computer nodig is voor de update. De veranderingen tegenover de huidige Android-versie zijn minimaal. Android 4.4.3 bevat voornamelijk diverse bugfixes en verbeteringen in de beveiliging binnen Android.

Wanneer de HTC One M8 de update voor Android 4.4.3 heeft gekregen, lees je dat uiteraard hier op de website van DroidApp.

Via 1, 2 , bedankt voor de tip, Henk!

Lees ook

Reageer op dit artikel