Huawei zoekt betatesters nieuwe software Huawei P7

Huawei is op zoek naar mensen die graag de nieuwe software voor de Huawei P7 willen testen. In ruil voor het testen maak je kans op een leuke prijs.

Betatest Huawei P7

Huawei werkt continue aan het verbeteren van haar software en interface, eigenaren van een Huawei P7 kunnen zich nu aanmelden voor een betatest. Wanneer je je opgeeft voor het testen van de software krijg je als eerste de beschikking over nieuwe updates. Onder alle betatesters wordt één Ultimo Power Active Noise Cancelling hoofdtelefoon verloot.

Wij vermoedden dat het gaat om het testen van Android 5.0 Lollipop (of zelfs Android 5.1 Lollipop) welke in juli uitgebracht zal gaan worden voor de Huawei P7, zo is de verwachting. Android Lollipop brengt tal van verbeteringen met zich mee, eerder ontving de P7 al een update voor de Emotion User Interface, EMUI 3.0. Een nieuwe update zal EMUI 3.1 brengen naar de Ascend P7. De Huawei P8, de opvolger, heeft deze versie al.

Aanmelden

Het aanmelden voor de betatest is heel eenvoudig, natuurlijk dien je in het bezit te zijn van een Huawei P7. Je stuurt een Engelstalige e-mail naar betatest@huawei.com en vermeld daarin je naam, IMEI nummer van je toestel en huidige softwareversie van je P7.

Je kunt je IMEI nummer achterhalen door in je dialer *#06# in te toetsen of op de doos van je toestel te kijken. De huidige softwareversie is te vinden door naar Instellingen en vervolgens naar “Over deze telefoon” te gaan.

Bekijk ook:

Lees ook

Reageer op dit artikel