LG G4s duikt op in benchmarks: dit zijn de specificaties

In benchmarks zijn de vermoedelijke specificaties opgedoken van de LG G4s. De LG G4s moet deel uit gaan maken van de LG G4-familie die inmiddels al is uitgebreid met de LG G4c en de LG G4 Stylus.

LG G4s

Volgens de laatste berichten gaat de LG G4-familie verder uitgebreid worden. Op het internet zijn nu benchmarks verschenen die de specificaties van de vermoedelijke LG G4s onthullen. De LG G4s is opgedoken met het serienummer H735. Het vlaggenschip zelf, de LG G4, heeft het serienummer H815 in Europa. Eerder verschenen er ook al foto’s van de vermeende LG G4s.

LG G4s

Volgens de technische gegevens zal de LG G4s voorzien zijn van een Qualcomm Snapdragon 615 octa-core processor met een rekenkracht van 1.4GHz. Het toestel krijgt verder een 5,2 inch Full-HD display, 2GB RAM-geheugen. Vermoedelijk krijgt de LG G4s ook 8GB aan intern geheugen mee, waarvan circa 3,5GB overblijft. De verwachting is dan ook dat dit toestel de mogelijkheid krijgt om het geheugen uit te breiden met een geheugenkaart.

LG G4s

De LG G4s zal draaien op de nieuwste Android-versie, Android 5.1.1 Lollipop. Daarnaast bevindt zich aan de achterkant van het toestel een 8 megapixel camera en een 5 megapixel camera aan de voorzijde van het toestel. NFC, GPS en natuurlijk WiFi en Bluetooth zijn ook op de LG G4s te vinden.

De LG G4-familie bestaat momenteel uit de LG G4 zelf, de goedkopere LG G4c en de LG G4 Stylus, De LG G4s is nog niet aangekondigd, maar wanneer dit wel het geval is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel