LG Nexus 5X: document met volledige specificaties uitgelekt

Dinsdagavond is het zover; dan zal Google de Huawei Nexus 6P aankondigen en de LG Nexus 5X. Beide toestellen zijn vooral de laatste week onwijs vaak uitgelekt. Daar komt nu een document met alle specificaties van de LG Nexus 5X bij. In deze lijst zijn alle specificaties te vinden waarover het toestel zal beschikken.

LG Nexus 5X specificaties

Dook van het weekend de halve lijst met specificaties al uit van de Huawei Nexus 6P, is het nu de beurt aan de LG Nexus 5X waarvan de specificaties zijn uitgelekt. Aan de avond voor het begin van het Google-event, is alles van het toestel bekend zo onderhand.

LG Nexus 5X

De LG Nexus 5X is voorzien van een 5,2 inch beeldscherm met een Full-HD resolutie van 1920 x 1080 pixels. De pixeldichtheid bedraagt 424ppi en er wordt gebruik gemaakt van Corning Gorilla Glass 3. Daarnaast zou het scherm resistent moeten zijn voor vingerafdrukken en viezigheid zoals vuil. Aan de voorkant is ook een 5 megapixel camera te vinden.

LG Nexus 5x

LG G4 overeenkomsten

Aan de achterzijde van de LG Nexus 5X is een 12.3 megapixel camera geplaatst met een diafragma van f/2.0. Net als bij de LG G4 is het toestel voorzien van laser autofocus via infrarood. Tevens is het met de Nexus 5X mogelijk om in 4K te filmen en er is een dubbele LED-flitser aanwezig. Het toestel toont meer gelijkenissen met de LG G4, want onder de motorkap van het toestel is een Snapdragon 808 hexa-core processor te vinden die een rekenkracht levert van 2,0GHz.

Het werkgeheugen van de LG Nexus 5X bedraagt 2GB en voor het interne geheugen is er keuze uit 16GB en 32GB. Het interne geheugen kan niet uitgebreid worden met een geheugenkaart. De afmetingen van de smartphone bedragen 147.0 mm x 72.6 mm en een dikte van 7.9 millimeter. Wanneer je de weegschaal erbij pakt blijft de naald steken op 136 gram. Het toestel zal in de kleuren wit, zwart en mint-kleur beschikbaar komen.

LG Nexus 5X

LG voorziet de Nexus 5X van Android 6.0 Marshmallow, de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Ook is er een nano-simslot aanwezig en natuurlijk de nodige sensoren zoals een accelerometer, de gyroscoop, barometer, proximity-sensor en uiteraard de lichtsensor.

Morgen zal Google ons alle details geven over de LG Nexus 5X, zoals de releasedatum en de prijs. Houd DroidApp in de gaten en lees alvast de verwachtingen van het Google event.

via

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel