Moto E3 vanaf september beschikbaar in Nederland; voor 130 euro

Lenovo-Motorola zal een nieuwe, interessant geprijsde smartphone uitbrengen in Nederland. Vanaf volgende maand moet de Moto E3, ofwel de Moto E (3e generatie) in de Nederlandse winkels liggen, zo ontdekte DroidApp. Het toestel kan nu al gekocht worden, zodat je hem als eerste in huis hebt. De Moto E3 is voorzien van prima specificaties voor een erg interessante prijs.

Moto E3

De opvolger van de huidige Moto E ligt vanaf september in de Nederlandse winkels. Lange tijd was het niet duidelijk of het budget-toestel van Motorola naar Nederland zou komen, maar we kunnen bevestigen dat vanaf volgende maand het toestel definitief in Nederland verkrijgbaar zal zijn. De Moto E3 werd medio juli aangekondigd, maar we krijgen een iets meer uitgeklede versie van het toestel.

Moto E3

Mogelijkheden

De M0to E3 zal beschikken over een 5,0 inch HD-beeldscherm en uitgerust zijn met een 1.0 GHz quad-core processor. Daarnaast is er 1GB aan RAM-geheugen beschikbaar en kan het 8GB interne geheugen uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 32GB. Daarnaast biedt de Moto E (3e generatie) ondersteuning voor 4G en kan je natuurlijk ook via WiFi internetten.

Aan de achterzijde van de derde generatie Moto E bevindt zich een 8 megapixel camera en je selfies maak je met de 5 megapixel camera. Motorola heeft de E3 een 2750 mAh accu meegegeven en het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow met Stock Android interface.

Moto E3 kopen

Zoals gezegd zal vanaf begin september de Moto E3 uitgeleverd worden en in de winkels liggen. Je kunt het toestel nu al voor circa 130 euro aanschaffen bij Coolblue, Belsimpel en Mobiel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel