Nieuwe camera-features in Android 5.1.1 update Samsung Galaxy S6 en S6 Edge

De update naar Android 5.1.1 Lollipop voor de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge brengen vermoedelijk nieuwe camera functionaliteiten met zich mee.

Camera upgrade

De camera van de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge krijgen waarschijnlijk een aantal nieuwe features bij een update naar Android 5.1.1 Lollipop. Dat hebben bronnen aan SamMobile laten weten. De update voegt waarschijnlijk RAW ondersteuning toe, een functionaliteit die bij de HTC One M9 onlangs is toegevoegd. Ook de LG G4 biedt de mogelijkheid om in RAW foto’s te maken.

Samsung Galaxy S6 cameraMogelijk voegt de update ook de mogelijkheid toe waarmee de sluitersnelheid kan worden aangepast, net als andere functionaliteiten die te vinden zijn in Google’s camera API. Ook zal deze nog niet uitgebrachte update vermoedelijk het RAM-management probleem oplossen voor de Galaxy S6 en S6 Edge. SamMobile laat verder nog weten dat deze camera update onderdeel zal zijn van twee nog niet aangekondigde apparaten. Hierbij gaat het om de Samsung Zen en Samsung Noble. Die laatste zou de Samsung Galaxy Note 5 zijn die later dit jaar wordt aangekondigd.

Lees ook

Reageer op dit artikel