Officiële Nexus 6P presentatie lekt uit, meer details bekend

De presentatie over Google’s nieuwste smartphone, de Nexus 6P is uitgelekt. In de presentatie wordt meer duidelijk over de nog aan te kondigen Nexus 6P en nieuwe functies in Android 6.0 Marshmallow.

Nexus 6P presentatie

Eerder kwamen er al foto’s en details naar buiten over het toestel, maar het lekken van informatie houdt niet op. De Nexus 6P bestaat uit een volledig metalen body en bevat een 3450 mAh batterij. Ook is de Nexus 6P zes gram lichter dan de Nexus 6 van Motorola. Het toestel wordt naar alle verwachting aanstaande dinsdag aangekondigd.Nexus 6P slideDe Nexus 6P zal zoals in de bovenstaande slide te zien is, voorzien zijn van een Snapdragon 810 v2.1 processor en een 5.7 inch scherm. Ook de camera zou iets verbeterd zijn en nu betere plaatjes schieten in donkere ruimtes. Ook is het display afgewerkt met Gorilla Glass 4 wat bestand moet zijn tegen krassen en het per ongeluk laten vallen van het toestel. Verder komt het toestel in vier verschillende kleuren (Aluminium, Graphite, Frost en Gold) en drie verschillende opslagcapaciteiten (32,64 en 128GB). De Nexus 6P in het goud zal alleen in Japan op de markt worden gebracht.

In andere slides worden een aantal nieuwe features van Android 6.0 Marshmallow uitgelicht zoals Now on Tap. Ook het nieuwe stand-by systeem wat zorgt voor een lager accuverbruik wordt als belangrijke functie uitgelicht. Je kunt hieronder de overige slides bekijken door er op te klikken!

Bron: Imgur Via: AndroidPolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel