Samsung Galaxy S5-update verhelpt Lollipop-problemen

Samsung is in Nederland begonnen met de uitrol van een nieuwe software-update voor de Samsung Galaxy S5. Het nieuwe versienummer voor de update is G900FXXU1BOD3 en verhelpt de problemen die ontstonden bij de update naar Android 5.0 Lollipop.

Samsung Galaxy S5 update

Bezitters van de Samsung Galaxy S5 in Nederland kunnen een nieuwe update binnenhalen. Met de update naar versie G900FXXU1BOD3 worden diverse problemen opgelost die voortvloeien uit de update naar Lollipop. Samsung bracht eind januari Android Lollipop uit voor de Galaxy S5.

Galaxy S5 update

De nieuwe software-update werd vorige maand al uitgerold in Engeland en andere landen, en nu kan je als Nederlandse bezitter ook de update binnenhalen. Wat precies allemaal precies verbeterd wordt in de update, geeft Samsung niet aan. Eerder werd wel al de stille modus terug ingevoerd. In deze update zullen onder andere verbeteringen doorgevoerd zijn rondom de accuduur, verbeteringen in de stabiliteit van het systeem en diverse andere verbeteringen.

De update naar versienummer G900FXXU1BOD3 is circa 376,36 MB groot en kan middels Over-The-Air (OTA) gedownload worden via het toestel. Mocht jij de update binnen hebben, laat het ons zeker weten wat jij voor verbeteringen merkt, door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Thanks voor de tip, Henk

Lees ook

Reageer op dit artikel