Vermeende HTC One A9 opgedoken met tien-core processor in benchmark

Nieuwe benchmarks verraden de vermeende HTC One A9. Het nieuwe vlaggenschip van HTC moet over de beste specificaties beschikken, zo blijkt uit de benchmark. Onder andere vinden we een processor met tien cores en 4GB aan werkgeheugen. Het toestel dook ook al op onder de codenaam HTC Aero.

HTC One A9

De Taiwanese fabrikant HTC is volgens de laatste berichten, achter de schermen bezig met de ontwikkeling van een nieuwe smartphone. Het zou gaan om de HTC One A9 die over de beste specificaties moet gaan beschikken. Er zijn nu gegevens naar buiten gekomen van een benchmark waarbij gerept wordt over een deca-processor, met tien cores.

Benchmark HTC One A9

De deca-core processor zou volgens de gegevens uit de fabriek van MediaTek komen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van 4GB aan RAM-geheugen. De tien cores hebben een rekenkracht van 1.96 GHz. Het toestel zou tijdens de test draaien op Android 5.1.1 Lollipop. Verdere gegevens laten nog even op zich wachten, ook moeten we een slag om de arm houden, omdat er verder geen aanvullende informatie beschikbaar is over het toestel.

Wel kan het goed zijn dat HTC nu echt alles uit de kast wil halen. De HTC One M9 leverde niet het gewenste resultaat en de HTC One M9+ werd na enkele dagen al door problemen uit de winkels gehaald.

via Pocketnow

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel