Visualis: een erg nette verzameling van wallpapers in één app

Wanneer je regelmatig een nieuwe wallpaper wilt is het na een tijdje wel lastig om inspiratie op te doen. Visualis maakt het makkelijker met een grote verzameling aan achtergronden die je in één applicatie kunt vinden.

Visualis

De Visualis app is erg geschikt voor degene die regelmatig een nieuwe wallpaper op zijn of haar telefoon wilt. In deze applicatie vind je een grote verzameling van wallpapers in verschillende categorieën, en deze zijn ook nog in hoge kwaliteit te downloaden.

Visualis

Categorieën

Om terug te komen op de categorieën, er zijn dertien verschillende categorieën waaronder ‘all’ hier zijn alle wallpapers te vinden. De meeste categorieën zijn gericht op de natuur zoals clouds, flowers, nature en water. Maar je hebt ook de categorie ‘urban’ hier zijn gave wallpapers te vinden van gebouwen en wegen.

Visualis

Wallpapers

Kies een categorie uit de lijst en bekijk de verschillende wallpapers die aanwezig zijn. Als je een mooie hebt gevonden heb je de mogelijkheid om deze gelijk als wallpaper in te stellen, het formaat te wijzigen door hem te croppen of om hem los te downloaden.

Visualis

Verder heb je een tab ‘selected’ waar een overzicht staat met de beste wallpapers. En als extra mogelijkheid kun je wallpapers selecteren als favoriet. Handig voor als je al wat leuke hebt gezien en deze wilt gaan afwisselen als wallpaper. De favoriete achtergronden komen namelijk in een apart overzicht te staan.

Downloaden

De Visualis app is niet de enige wallpaper-app. Zo schreven we eerder ook al over apps als Wonderwall en Pixels. Wil je Visualis proberen? Download de app dan via onderstaande button uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel