Amazon stunt met flinke kortingen tijdens Prime Day: de beste aanbiedingen

Amazon is sinds dit jaar officieel beschikbaar in Nederland. Tijdens de Prime Day-deals kun je vandaag en morgen flink besparen. Wat zijn de beste aanbiedingen?

Amazon Prime Day deals

Wil je profiteren van interessante kortingen op leuke dingen, dan kan het zomaar interessant zijn om eens een bezoekje te brengen aan Amazon. De webwinkel stunt dinsdag 13 en woensdag 14 oktober met flinke kortingen. Het is een jaarlijks terugkerend event van Amazon.

Tijdens de twee dagen zijn er duizenden deals met kortingen. Deze vind je terug in elke categorie. Naast de dagdeals heb je ook tijdelijke deals, die Lightning deal worden genoemd. Ieder uur vind je ook nog producten die tijdelijk voor extra scherpe prijzen worden aangeboden, welke je hier terug kunt vinden.

OnePlus 8 Pro review

Kortingen

Voorbeelden van aanbiedingen zijn; tot 200 euro korting op de OnePlus 8 en 150 euro korting op de OnePlus 8 Pro. Daarnaast is er korting op producten van Bose, Acer laptops en Logitech-producten. Verder krijg je extra voordeel op keukenapparatuur van Philips, tot 30 procent korting op dvd’s en op verschillende producten van Philips. Op Prime Video krijg je tot 50 procent korting op verschillende films en op de slimme deurbel van Ring ontvang je ook flinke korting.

Om te profiteren van de Prime Days moet je wel Prime-lid zijn. Dit kost 2,99 euro per maand en brengt niet alleen toegang tot videodienst Amazon Prime, maar zorgt ook voor gratis verzending van je bestelling. De eerste 30 dagen kun je de gratis proefperiode gebruiken (en eventueel weer opzeggen).

Wil je een compleet overzicht van de aanbiedingen, bekijk dan hier de Amazon Prime Day Deals.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel