Buienradar 6.3 app krijgt update: nieuw design en verbeterde radarkaarten

De Android-app van Buienradar is voorzien van een update. Hierbij hebben de ontwikkelaars van de populaire regenradar-app, een nieuw design doorgevoerd. Tevens zien we nog enkele andere wijzigingen in Buienradar 6.3.

Buienradar 6.3

In de Google Play Store staat een update klaar voor Buienradar. Wat direct opvalt is dat het design van de app vernieuwd is, met een wat gewijzigde bediening. Bovenin vind je direct onder de zoekbalk het huidige weer, de temperatuur, de hoeveelheid regen en de wind. Tevens heb je daaronder toegang tot de radar, samen met extra knoppen om deze te bedienen. Hiervoor heb je deze direct dus binnen handbereik.

Buienradar 6.3

Door op het huidige weer te tikken, krijg je direct toegang tot de voorspelling voor de komende uren. Verder heb je vanaf de radarkaart snel toegang tot de verschillende uren qua voorspelling, kies je uit de verschillende radars (zoals de BBQ radar) en kun je daar ook direct inzoomen.

Buienradar 6.3

De andere onderdelen binnen de Buienradar app zijn met de update naar versie 6.3 niet aangepast. De wijzigingen bevinden zich dus direct op het startscherm zodra je het scherm opent. Je kunt de update vanaf nu downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Leestip: Weer-app test: het grote onderzoek naar de beste weer-app

Buienradar - weer
Buienradar - weer
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel