Facebook integreert WhatsApp in Facebook-app

Opmerkelijk nieuws vandaag rondom de ontwikkeling van WhatsApp en Facebook. Facebook lijkt te zijn begonnen met het integreren van WhatsApp in de Android-app van Facebook.

WhatsApp-integratie Facebook

Facebook nam vorig jaar februari de berichtendienst WhatsApp over. Het sociale netwerk nam eerder Instagram en nam later ook Moves over. Facebook wil na de overname meer uit WhatsApp halen, maar volgens Facebook zouden WhatsApp en Facebook wel los van elkaar blijven.

WhatsApp integratie Facebook

Vandaag lijkt dit toch net wat anders te zijn dan dat Facebook en WhatsApp hadden beloofd. Facebook lijkt te zijn begonnen met het integreren van WhatsApp in de Android-app van Facebook. Geektime meldt dat in de app een WhatsApp-icoontje te zien is waarmee een status-update direct gedeeld kan worden via WhatsApp.

WhatsApp integratie Facebook

De WhatsApp-integratie dook op in Facebook versie 31.0.0.7.13. In de meest recente versie die wij hebben gedownload (versie 32.0.0.0.8) kwamen we de WhatsApp-integratie niet tegen. Het kan zijn dat Facebook de functionaliteit gefaseerd uitrolt of dat het hier puur om een kleinschalige test gaat.

Mocht je in de Facebook-app ook de WhatsApp-knop tegenkomen, dan horen we dat uiteraard graag!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel