Facebook Messenger groeit naar 800 miljoen gebruikers; nieuwe functies op komst

Facebook Messenger is momenteel de snelst groeiende applicatie van de Verenigde Staten. De chat-app van Facebook heeft inmiddels meer dan 800 miljoen actieve gebruikers. Voor de zomer stond dit aantal nog op 700 miljoen. Daarnaast komen er een aantal nieuwe functies naar de Facebook Messenger app.

Facebook Messenger

De chat-app Facebook Messenger telt momenteel 800 miljoen actieve maandelijkse gebruikers, hiermee is het de snelst groeiende applicatie in de Verenigde Staten. In juni 2015 werd nog bekend dat de Messenger-app door 700 miljoen actieve gebruikers werd gebruikt. Sinds 2014 verplicht Facebook gebruikers om Facebook Messenger te installeren als zij willen chatten via de Android-app. Dit zorgt ook voor een stijging van het aantal gebruikers van de app.

Facebook Messenger kan sinds 2015 ook gebruikt worden zonder Facebook-account en ook kan een webversie van Messenger gebruikt worden. In de toekomst zullen verschillende functies toegevoegd worden aan de chat-app. De virtuele assistent “M” moet binnenkort zijn debuut maken. Verder wil Facebook meer aandacht besteden aan de personalisatie en komen er meer functies voor groepsgesprekken.

Facebook Messenger kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Messenger
Messenger
Ontwikkelaar: Meta Platforms, Inc.
Prijs: Gratis
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel