Facebook Messenger krijgt mogelijkheid om foto’s te bewerken

Onlangs splitste Facebook haar berichtendienst af naar een stand-alone app; Facebook Messenger. Facebook Messenger heeft er sinds vandaag weer een nieuwe feature bij; vanuit de chat-app afbeeldingen voorzien van bewerkingen en tekeningen.

Facebook Messenger heeft een update gekregen in de Google Play Store. Je kunt nu heel eenvoudig je foto’s bewerken voordat je ze deelt met je contactpersonen. Selecteer een foto in je galerij en druk vervolgens op bewerken. Nu kun je aan je afbeelding een tekst of een tekening toevoegen.

Facebook-Messenger-Android-Annotations

Voor het bewerken van je foto’s kan je de tekeningen die je maakt voorzien van verschillende kleuren. Deze feature is momenteel alleen te vinden in de Android-versie van Facebook Messenger maar mogelijk volgen de iOS en Windows Phone-versie spoedig.

Sinds ongeveer een maand is de chat-functie niet meer te gebruiken via de mobiele applicaties van Facebook. Wil je chatten via Facebook Chat dan zal je nu de mobiele website van Facebook moeten gebruiken, of Facebook Messenger downloaden.

Messenger
Messenger
Ontwikkelaar: Meta Platforms, Inc.
Prijs: Gratis+

Bron: Mobiflip

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel