Galaxy J5 (2017) krijgt beveiligingsupdate april uitgerold

De Samsung Galaxy J5 (2017) wordt voorzien van een nieuwe update. De update die nu verspreid wordt betreft de beveiligingsupdate van april, waarin enkele tientallen kwetsbaarheden in Android worden opgelost.

Galaxy J5 (2017): beveiligingsupdate april

Samsung rolt voor de J5 (2017) een nieuwe update uit. DroidApp-lezers Mario en Richard laat ons weten dat beveiligingsupdate april 2018 klaarstaat voor het toestel. Samsung heeft ervoor gekozen om ieder kwartaal een security-patch beschikbaar te stellen voor dit toestel en nu is dat dus die van april.

Google bracht deze update begin april uit en bevat tientallen patches tegen kwetsbaarheden in Android. Daar bovenop heeft Samsung zelf nog tientallen patches toegevoegd, specifiek voor haar toestellen.

De update heeft een grootte van 227,07 MB en wordt OTA, dus via het toestel, aangeboden. Je krijgt op je device een melding zodra de update voor jouw Samsung Galaxy J5 (2017) beschikbaar is. Eventueel kun je handmatig controleren op updates via Instellingen > over het toestel > software-update > handmatig bijwerken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel