Google Agenda krijgt integratie van taken met Google Tasks

Er is een nieuwe server-side update uitgerold voor de Google Agenda app. Zowel de Android- als de iOS-app krijgen ondersteuning voor Google Tasks.

Google Tasks in agenda

De kalender-app van Google, genaamd Google Agenda, is weer een stukje beter geworden. Gebruikers kunnen vanaf nu profiteren van de integratie van de taken-app van Google; Google Tasks. Voor het aanmaken van een taak hoef je dus niet meer de agenda-app te verlaten. Daarnaast heb je ook niet meer perse de aparte Google Tasks app nodig.

google agenda tasks

De Google Agenda-app brengt je ook middels een notificatie op de hoogte dat er een taak openstaat. Bij het aanmaken van een taak kun je ook de datum en tijd aanpassen, kiezen voor een extra omschrijving en hem toevoegen aan een bepaalde lijst. Op die manier kun je makkelijk privé en werk-taken apart houden.

Via de Google Agenda-app kun je onderin beeld op het plusje drukken, waar je nu de extra optie ziet om een taak aan te maken. De functie moet vanaf nu bij iedereen beschikbaar zijn. Je hoeft hiervoor geen update te downloaden uit de Play Store.

Google Agenda
Google Agenda
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel