Google Allo krijgt hilarische stickers met ordinair randje

Na Google Duo kunnen we spoedig ook Google Allo verwachten. Google Allo moet een alternatief worden voor WhatsApp en andere berichten-apps. Nu krijgen we alvast een voorproefje van de grappige, maar soms ordinaire sticker packs die in Google Allo aanwezig zullen zijn.

Google Allo stickers

Vandaag werd Google Duo in Nederland officieel uitgebracht nadat eerder deze week de app al voor verschillende andere landen beschikbaar kwam. Naast Google Duo zal Google ook met een andere chat-app komen; Google Allo. Deze applicatie is nog niet uitgebracht maar dit zal niet lang meer op zich laten wachten.

Sticker packs

Op het internet zijn screenshots verschenen waarin we alvast kennis kunnen maken met de sticker packs die in Allo aanwezig zullen zijn. Zoals het er nu naar uitziet zullen drie pakketten standaard aanwezig zijn, en kan je daarnaast zelf nog sticker packs downloaden. Verschillende ontwerpers hebben op dit moment in totaal 24 extra pakketten uitgebracht met stickers. Overigens is het (nog?) niet mogelijk om eigen sticker packs toe te voegen.

Onbeschaafd

Wat opvalt is dat de stickers in Google Allo soms wat aan de onbeschaafde kant zijn. Zo vallen de ‘Julio the Bull’ stickers op met teksten als ‘Who’s your daddy?’ en komen we bepaalde lichaamsuitingen tegen, die ook nog in de definitieve versie van Google Allo geanimeerd weergegeven worden. Een andere sticker toont de tekst ‘Send pics’. Iets wat onschuldig lijkt, maar waarin na goed kijken naakte karakters ‘getoond’ worden. Ook zien we ‘Cool Beans’ stickers met een condoom over zijn hoofd.

Deze stickers zijn allen opgenomen in een testversie van Google Allo. De kans is groot dat deze ook in de definitieve versie van Google Allo te vinden zullen zijn. Wel is het altijd mogelijk dat Google op het laatste moment nog wijzigingen doorvoert.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel