Google Chrome v37 met Material Design uitgebracht (+ APK)

Google heeft voor het Android-besturingssysteem Google Chrome v37 uitgebracht. In deze nieuwe versie is de vormgeving onder handen genomen en in de Material Design-stijl gegoten, zoals we die kennen uit Android L. Eerder werd de Material Design-interface al doorgevoerd in Chrome Beta, maar nu is de vernieuwde browser voor iedereen te gebruiken.

De internetbrowser Google Chrome heeft een update gekregen in de Google Play Store. Chrome versie 37 brengt een vernieuwde lay-out met zich mee in Material Design. Material Design is de nieuwe vormgevingsstijl zoals die ook in Android L te zien zal zijn. In Chrome Beta werd de Material Design interface al eerder toegepast, en na testen nu dus ook in de definitieve versie.

chrome_v37

De Material Design interface is te zien op apparaten met Android 4.0 en hoger. In Google Chrome v37 is de uitstraling van de startpagina veranderd. De url-balk is op de startpagina naar het midden verplaatst, terwijl de snelkoppelingen naar favoriete websites ook naar beneden verschoven zijn. De refresh-knop om een website te vernieuwen vinden we in het uitklap-menu, en niet meer in de adresbalk.

chrome_v37_tabIn Google Chrome v37 is het mogelijk om met meerdere Google-accounts in te loggen en dus gebruik te maken van ieders eigen bookmarks. Daarnaast is het overzicht met actieve openstaande tabbladen voorzien van een nieuw likje verf.

De update naar versie 37 voor Google Chrome wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten; dan kan je hier de APK voor Chrome v37 downloaden. En mocht je geïnteresseerd zijn in de 20 mooiste apps met het Material Design, kijk dan hier.

Google Chrome
Google Chrome
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Hoewel wij het APK-bestand zonder problemen hebben gebruikt, is DroidApp.nl niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige Play Store versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

Via

Lees ook

Reageer op dit artikel